Siirtokarjalaisten tie Virroille

Siirtokarjalaisten tie Virroille  -näyttely avattiin Virtain perinnekylässä sijaitsevaan Rajalahden talomuseoon 8.6.2017.   Näyttelyn avasi Suomen Kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo.  Näyttely aukesi yleisölle Virtain juhannusjuhlien yhteydessä.

Nauhan katkaisu näyttelyhuoneeseen

Suomen Kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo ja Virtain Seuran puheenjohtaja Väinö Härkönen tutkivat Karjalasta luovutettujen alueiden kartaa.

Kuvat: Eira Siltanen

**************

Itsenäisyyspäivänä 06.12.2017 laskettiin seppele Karjalaan jääneden vainajien muistomerkille,  Seuran puheenjohtaja Väinö Härkösen ja Virtain Kaupunkia edustaneen Sanna Kankaan toimesta.

**************

Lisää luovutetun alueen kylien karttoja, sekä Karjalaan liittyvää kirjallisuutta laitettiin esille heinäkuun alussa 2018,  Virtain Seuran hankkimana ja Marttisen oppaan – Markku Honkolan toimesta.